Welkom

Hartelijk welkom op de website van de gereformeerde kerk vrijgemaakt te Middelburg. Fijn dat u ons gevonden hebt. Kijk gerust verder rond.

De Kruiskerk te Middelburg ligt tegen de rand van het oude centrum van Middelburg. We zijn erg blij dat we in dit kerkgebouw op zondag samen kunnen komen. De kerk is ook een kerk waarin God, en in het bijzonder Jezus Christus, centraal staat.

Op zoek?

Bent u op zoek naar God en wilt u weten wie Jezus is? Kijk dan ook eens rond op de volgende site: www.ikzoekgod.nl. Daarin wordt heel duidelijk uitgelegd dat God ook naar ons op zoek is en om ons geeft. Dat Jezus Gods eigen Zoon is en tegelijk ook als mens op aarde heeft geleefd en nog leeft! U door-en-door kent en gewoon van u houdt zoals u bent.

Heeft u meer vragen of begrijpt u niet alles wat u op deze site vindt? Wilt u eens doorpraten over uw vragen en twijfels? Zoek dan contact met onze predikant, zie onder de contactgegevens.

Onze gemeente maakt deel uit van een gezamenlijk project die een Alphacursus aan biedt, waarin op een informele manier samen met een groep mensen gepraat wordt over God, Jezus, uw eigen vragen hierover, enz. Kijk dan bij alpha-cursus of de algemene website: www.alphacursus.nl

Gemeente

Deze gemeente is een gemeente voor jong en oud! Er heerst in de kerkdiensten een gastvrije en warme sfeer. Ook buiten de kerkdiensten om is er oog voor elkaar en proberen we voor elkaar tot een ‘hand’ en een ‘voet’ te zijn. Meer over deze gemeente kunt u ook op deze site vinden onder de andere menu’s aan de bovenkant. Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen hebt. Of kom eens binnen wandelen tijdens een kerkdienst!

De eerstvolgende kerkdiensten zijn: