Activiteiten

In deze gemeente met meer dan 500 leden vinden ook activiteiten plaats waarbij we elkaar van een andere kant leren kennen. Of waarbij ook anderen zijn betrokken. We hebben jaarlijks een feestdag rond de Koningsdag, we hebben een eigen band, koortje, enz.

Jeugdactief (werkgroep)

Een zelfstandig functionerende werkgroep welke samenwerkt met ouderbestuur en jeugdleiders. Doel is: Jeugd van 12 tot en met 16 jaar uit de kerken Middelburg, Vrouwenpolder en Vlissingen de gelegenheid bieden om elkaar te ontmoeten. Het bieden van ontspanning en zich verdiepen in christelijke thema’s. In het najaar is er een jeugddag of jeugdavond (vaak op de zaterdag na de herfstvakantie). Rond Hemelvaartsdag wordt een aantal dagen kamp georganiseerd.

Kunst in de kerk

Er is veel creativiteit in de gemeente en dat mag gezien worden. Een goed plan voor een kunstwerk? Of een bestaand inspirerend kunstwerk? Neem vrijblijvend contact op met de kunstwerkgroep. De werken of plan wordt vooraf getoetst, voordat het een plaats kan krijgen in de Kruiskerk en het gedeeld wordt met de gemeente.

Samen Bijbel lezen

Heb je het verlangen God beter te willen kennen en ervaren, laat je dan inspireren door Zijn onfeilbare Woord.

Elke vrijdagavond samen lezen uit de Bijbel van 19.00 – 19.30 uur.

“Hoe zoet zijn Uw woorden voor mijn gehemelte, zoeter dan honing voor mijn mond. Uw regels geven mij inzicht, daarom haat ik elk bedrieglijk pad. Uw woord is een lamp voor mijn voet, een licht op mijn pad”