Jongeren

Ben je jong en wil je graag meedoen met alle activiteiten voor de jongeren? Lees verder voor meer informatie.

Jongeren gaan met elkaar in gesprek over diverse onderwerpen. Samen met de leiding wordt geprobeerd onderwerpen zo te bespreken dat de relatie met Gods woord gelegd kan worden.

De heer is mijn herder

De jeugdvereniging is er voor jongeren van 12 t/m 15 jaar, met als doel; de jongeren te begeleiden in hun dagelijks leven met God in de maatschappij. Alle groepen werken met een HGJB map waarin onderwerpen en methoden staan om de avonden in te vullen. Tijdstip en locatie wordt door de betreffende jeugdleiders in overleg met de groep afgesproken. De jeugdvereniging valt onder verantwoording van de oudercommissie.

Follow

Follow is een gezamenlijke vereniging met de Gasthuiskerk voor zestien plussers. Samen aan de slag met je geloof. Of misschien een zoektocht naar het geloof. We komen om de week samen in het Hofje onder de Lange Jan, hoek Walgang/Walplein in Middelburg. Dan starten we om 18.00 uur met eten. Ook je vrienden/vriendinnen zijn van harte welkom. Elk jaar verschillende programma’s waaruit je een thema kan kiezen.

Navigators

Studenten die met elkaar aan het leren zijn om te leven met Jezus en als Jezus. We eten met elkaar, zingen wat, iemand deelt wat en gaan daarna uiteen in kleine groepen om de Bijbel te lezen, elkaar te bevragen en leven te delen. De voertaal is Engels. Iedere student is welkom. Iedere woensdag vanaf 18.00 – 21.00 uur aan de Edisonweg 25 Vlissingen.

Een aantal interessante sites: