Kerkdiensten

In een kerkdienst wil God ons ontmoeten. En ook iets geven: Zijn Woord, Zijn Geest, Zijn Liefde. Hiervoor komen wij in de kerk samen. Wij noemen dit een ‘Eredienst’: een dienst tot eer van God. Hier horen we elke zondag de blijde boodschap over de vergeving van zonden en vernieuwing van ons leven door onze Here Jezus Christus. Ook bidden wij tot God, lezen uit de Bijbel en zingen psalmen en gezangen. Soms onder begeleiding van het orgel en soms onder begeleiding van de piano en/of onze eigen band.

In de regel beginnen de diensten ’s morgens om 09.30 uur en ’s middags om 16.30 uur. In de kalender aan de rechterkant kunt u per datum bekijken hoe laat de diensten beginnen.

Na de ochtenddienst is er 1 maal in de maand gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken, met anderen kennis te maken en vragen te stellen.

Alle liederen worden via een beamer zichtbaar gemaakt. Wilt u zelf meelezen uit een liedboek, dan is dit mogelijk. Er liggen bijbels en liedbundels om te lenen, vraag er gerust naar aan het welkom-team.

Kerkdiensten zijn ook achteraf (nogmaals) te bekijken via kruiskerk-middelburg.nl/gemist

De komende weken zijn de volgende kerkdiensten gepland: